Damien Schär verblijf van 21-07-2022 tot 04-08-2022

 L'appartement est situé en bord de mer, dans une résidence calme.. Il faut compter environ 20 minutes pour atteindre le centre de Calpe par une promenade qui surplombe la mer et 15 minutes pour atteindre la plage de sable.. L'accès à la grande piscine.. Les places de parc en contrebas de l'immeuble ainsi que la climatisation en cette période de forte chaleur

Het appartement is gelegen aan zee, in een rustige residentie.. Het duurt ongeveer 20 minuten om het centrum van Calpe te bereiken via een promenade die uitkijkt over de zee en 15 minuten om het zandstrand te bereiken.. Toegang tot het grote zwembad.. De parkeerplaatsen onder het gebouw evenals de airconditioning in deze periode van hoge hitte

Facilities 10.0
Value 10.0
Comfort 7.5
Staff 7.5
Location 10.0
Cleanliness 10.0

Damien Schär Reviewed on August 9, 2022

Alexis Calatayud Seguí TRAVEL DATES: Jun 23, 2022 to6 Jun 26, 2022

La tranquilidad que buscábamos, está al lado de la cala La Manzanera, con gran piscina. Para ir al centro teníamos que coger coche, pero no fue inconveniente. Volveríamos a repetir.

De rust die we zochten hebben we gevonden naast de baai van La Manzanera, met een groot zwembad. Om naar het centrum te gaan moesten we wel een auto nemen, maar dat was prima te doen. We komen graag nog weer eens terug.

Facilities 10.0
Value 10.0
Comfort 10.0
Staff 7.5
Location 10.0
Cleanliness 10.0

Theo Beckers oktober 2021

We zij er afgelopen oktober (2021) geweest. Het appartement is goed ingericht en er is voldoende linnengoed en handdoeken aanwezig. Het ontvangst is prima geregeld. Het appartement is goed ingericht en een langer verblijf voor 2 of drie personen is ook echt te doen. Het is wel raadzaam om een auto te huren. Overigens vind ik dat als je naar Spanje gaat dit bijna een must is. Het apprtement ligt in een rustige straat van Calpe en heeft zeezicht. Wij hebben er een hele leuke week gehad.Een aanrader om Calpe en de omgeving ervan nader te leren kennen. Prijs en kwaliteit is zeer goed.

Henk Meijerink en Piet Brink 21-11-2017

Prima verblijf van alle gemakken voorzien.

Jeroen Roose op 9 juni 2018

Wij zijn hier met z'n vieren geweest van 29 mei t/m 7 juni. Het appartement ligt wat afgelegen, maar met een auto zeer goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Het appartement is van alle gemakken voorzien en voor onze kleine van 3 was het prettig dat hij 's ochtends Nederlandse kinderprogramma's kon kijken (alle Nederlandse zenders aanwezig). De wifi doet het 's nachts vanaf ongeveer 1.00 uur tot ongeveer 's ochtends 7.00 prima; buitenom deze tijden is het behelpen, omdat er waarschijnlijk te weinig bandbreedte is om iedereen in de omgeving van internet te voorzien. De slaapkamer is voorzien van airco en een heerlijk tweepersoonsbed. In de eetkamer (serre) staat een sofa welke is om te bouwen tot bed; deze is volgens onze dochter wat minder comfortabel om op te slapen (erg hard), maar ik heb van de eigenaar begrepen dat deze op korte termijn wordt vervangen door een echt bed. Badkamer is prima met wc, bidet, wastafel, ligbad en goede douche met krachtige straal, bovendien is hier ook een wasmachine aanwezig. De keuken is prima uitgerust met genoeg pannen en andere keukenbenodigdheden, een grote koelvriescombinatie, een oven, gasstel met wokbrander en een Senseo koffieapparaat (pads meenemen uit Nederland, deze zijn in Spanje erg duur). Het enige wat wij misten waren wat extra kussens, twee van ons vinden het prettig om wat hoger te slapen en de kussens hier zakte je hoofd behoorlijk in weg, Wij hebben bij de Hiper even wat extra kussens gekocht, €2.75 p/s. Verder zijn er genoeg handdoeken, washandjes, thee- en vaatdoeken aanwezig evenals bedlinnen (onze bedden waren bij aankomst al opgemaakt). Wij hebben in dit appartement een zeer prettig verblijf gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Fernandez Lucile op 14 Jul 2019

 
Appartement très propre, moderne et bien équipé. A environ 5min de la plage à pied en longeant le chemin du littoral et 10min du centre ville. 10 ans que je ne n'étais pas revenu à Calpe, quel plaisir ! Nous avons passé de très bonnes vacances avec mon conjoint. Nous remercions également Irina pour son accueil, sa disponibilité et sa gentillesse ! Nous espérons revenir l'année prochaine. Un grand merci

Svetlana op 14 Sep 2016

 
Apartament is good in general, but just if you have a car. What we liked: interior, view, pool is wanderful. Very nice and friendly housekeeper. What's do not like: location ( too far from beach, shop, center). Beach nearby is not suitable for a child (the sharp, slippery rocks, no sand at all) only for diving.